Personvernerklæring for Klimaspillet

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Klimaspillet AS behandler personopplysninger og informasjon om brukerne våre og besøkende på klimaspillet.no.
Behandling av personopplysninger

Ved å samtykke til behandling av personopplysninger, aksepterer du at eieren av denne nettsiden, Klimaspillet AS, kan lagre opplysninger om deg og sende deg informasjon om kursene våre. Graden av behandlingen av personopplysninger avhenger av de opplysninger som du sender inn til oss og det samtykke som du avgir. Klimaspillet AS er eier av denne nettsiden, og er behandlingsansvarlig for lagring og bruk av dine personopplysninger. Opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven. Reglene oppstiller også et krav om at ditt samtykke skal avgis samtidig som opplysninger om deg blir innhentet.

 
Formål

Formålet med behandlingen av personopplysninger er å gi våre kunder best mulig kundeservice og forenkle deres kjøp av opplegg hos oss, samt å kunne besvare henvendelser fra deg og kontakte deg i tilknyttning til gjennomkjøringen du/din klasse skal delta på. Merk at du vil kunne motta informasjon om Klimaspillet kurs og produkter dersom du har godkjent dette.

Lagringstid

Opplysninger du gir oss når du melder deg på klimaspillet.no lagres i våre systemer inntil du selv ønsker at det skal slettes.

 
Personopplysningskategorier

Når du melder på din klasse hos oss registrerer du følgende opplysninger i våre systemer:

  • Ditt fornavn og etternavn

  • E-postadresse

  • Telefonnummer

  • Skolens navn

  • Klassetrinn

  • Eventuelle andre ønsker

Dine rettigheter

Klimaspillet AS følger kravene til informasjonssikkerhet i personopplysningsforskriften og personvernforordningen. Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. Klimaspillet AS har gitt deg informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

I henhold til gjeldende personvernlovgivning har du følgende rettigheter:

  • Rett til å få tilgang til og få kopi av personopplysningene dine: Du har rett til å be om bekreftelse på hvorvidt vi behandler personopplysninger om deg.

  • Rett til å rette personopplysningene: Dersom personopplysningene vi har om deg ikke er korrekte, kan du be om at informasjonen blir oppdatert eller på annen måte korrigert.

  • Rett til å bli glemt/få data slettet: Under visse omstendigheter har du rett til å få slettet opplysningene dine. Du kan be oss om dette når som helst.

Kontaktinformasjon: info@klimaspillet.no eller ved bruk av vårt kontaktskjema på hjemmesiden.

Cookies på nettsiden

På denne nettsiden brukes informasjonskapsler, herved kalt cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin. Klimaspillet bruker cookies for å forbedre siden for deg og dine behov. Dette er noe vi gjør for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettsiden vår.

Vi bruker permanente cookies blant annet for å lagre dine eventuelle personlige innstillinger hos forskerfabrikken.no slik at du for eksempel slipper å gjenta visse valg hver gang du besøker siden vår, og for å tilpasse og skape informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Sessioncookies bruker vi blant annet til å kunne registrere statistikk over bruk av siden.

Ved å godkjenne Klimaspillets allmenne vilkår og bruk av vår nettside, godkjenner du behandlingen av cookies i følge hva som står her. Hvis du ikke ønsker at cookies brukes, kan du ta bort cookies i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir spurt hver gang denne nettsiden forsøker å plassere en cookie på din datamaskin. Merk også at du når som helst kan slette cookies manuelt fra din harddisk.

Ved å bruke klimaspillet.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler nevnt over. Klimaspillet vil kunne målrette informasjon og relevant innhold mot deg.